Menu

MENUKAART

KOUDE EN WARME VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Rouleau van eendenlever en gerookte paling met uien compote, kruidensla en brioche toast
18,50

Tartaar van Yellowfin tonijn en coquille met sesam kletskop en Ponzu-dressing
14,50

Dun gesneden huisgerookte zalm op krokante rösti met gepocheerd ei en avruga kaviaar
13,75

Carpaccio van gepofte gele biet met avocadocrème, sojabonen, krokante aardpeer en herfsttruffel
12,75

Gebakken coquilles met gerookte bloemkoolcouscous en romige saus van kip en ansjovis
15,50

Ravioli gevuld met stukjes kreeft in een saus van Parmezaanse kaas en chardonnay met witte truffel
17,50

Krokant gebakken zwezerik met pastinaakcrème
17,50

Lauwwarme langoustines met gedroogde pommodori, eigen jus en krokante artisjok
14,50

HOOFDGERECHTEN

Aan het karkas gebraden parelhoen met zuurkool en aardappelpuree 
23,50

Tournedos ’22’ met gebakken eendenlever, rode wijnjus en pommes Dauphine
32,50
(zonder eendenlever 26,50) 

Saltimbocca van gestoofde kalfswang, Pata Negra en salie met gnocchi en little gem
24,50

Op de huid gebakken snoekbaars met gedroogde tomaat, aardappelpuree en beurre Vadouvan
23,50

Kreeft thermidor met verschillende soorten groenten en aardappelpuree
29,50

Gnocchi in een saus van paddenstoelen, Parmezaanse kaas en truffel
20,50

OF LAAT U VERRASSEN:

3 gangen menu du chef   37,50

4 gangen menu du chef   42,50

5 gangen menu du chef   50,00

NAGERECHTEN

Gepofte banaan met gezouten karamelsaus en espresso-ijs
8,50

Coupe Colonel; Citroensorbet met een scheut Wodka
7,50

Tarte Tatin met pecan-karamel-ijs
8,50

Plateau fromage; Diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland met kletzenbrood en appelstroop
14,50